Bloggolj!


Annak idején írtam pár oktató jellegű postot a Tanuljunk együtt IT csoportba. Egyszer asszem +Papp Zsolt meg is kérdezte, hogy miért éri meg valakinek ilyen oktató bejegyzéseket írni a helyett, hogy ráül a tudásra. Asszem azt írtam, hogy ha ennek valaki hasznát veszi, attól én már eleve boldog vagyok, meg hogy én is sokat tanultam ilyenekből. Meg hogy aki ezt olvassa, lehet, hogy később ír majd egy másik hasonló bejegyzést, aminek majd én veszem hasznát.

Ami még a történetben érdekes, hogy van egy WordPress pluginem, és egy telepített WordPress blogom (http://gp.estontorise.hu), ahová kicsatornázom innen G+-ról az érdekesebb tartalmakat (köztük ezeket az oktató anyagokat is).

Nemrég kaptam egy e-mailt, hogy valaki egy ilyen bejegyzés alapján rátalált Google-ben az egyik ilyen kicsatornázott postomra, és neki pont WordPress fejlesztőre lenne szüksége. Annyi azért csorbítja a történet szépségét, hogy jelenleg annyira el vagyok havazva, hogy nem mertem már pluszba bevállalni egy ilyen projektet, de azért a tanuláság az maradt. Tessék blogolni, mert az ilyen "céltalan munka" is hosszú távon meghálálhatja a belé fektetett időt. Például úgy, hogy megtalálnak a neten, és munkát ajánlanak neked ... ;)

#blog